Aleksa Bečić / Vlada
29/08/2024 u 20:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Bečić: Crna Gora jakih institucija, vladavine prava, kredibilna i međunarodno uvažena država realnost

Crna Gora jakih institucija, vladavine prava, kredibilna i međunarodno uvažena država postaje realnost, kazao je zamjenik premijera i koordinator Biroa za operativnu koordinaciju organa obavjestajno bezbjednosnog sektora (BOK) Aleksa Bečić nakon uspješne akcije izručenja Binalija Čamgoza Turskoj.

- Večerašnja besprekorno izvedena akcija izručenja turskog državljanima Binalija Čamgoza od strane organa obavještajno-bezbjednosnog sektora, nakon odluke ministra pravde o izručenju, još jednom potvrđuje odličnu saradnju i koordinaciju unutar bezbjednosnog sektora, kao i sa drugim nadležnim institucijama i međunarodnim partnerima - kazao je Bečić.

On je uputio čestitke svim pripadnicima bezbjednosnog sektora koji su bili uključenu u akciju i zahvalnost na pouzdanom i profesionalnom pristupu.

Božović: Čamgoz izručen, bio je bezbjednosna prijetnja

- Crna Gora jakih institucija, vladavine prava, kredibilna i međunarodno uvažena država postaje realnost. Od država nikada više niko neće biti jači. Crna Gora sigurna kuća za njene gradjane i sve dobronamjerne ljude i turiste, a ne utočište za kriminal, naša je zajednička misija - kazao je Bečić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. septembar 2024 22:43