/ ИЛУСТРАЦИЈА - ПОРТАЛ ДАН
18/09/2021 u 15:35 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рожајац пред судом: Обио двије куће, украо возило, сат, одијела

Подесним средством одвалио је браву од улазних врата гараже, која је саставни дио прве куће, наведено је оптужницом

Основни суд у Беранама потврдио је оптужницу Основног државног тужилаштва у Беранама против окривљеног Е.И. из Рожаја због кривичног дјела тешка крађа. Како је представљено оптужницом, Е.И. је 08/09. децембра 2019. године у селу Краље, општина Андријевица, обио двије куће и гаражу оштећеног Б.А.

- Подесним средством одвалио је браве од улазних врата кућа, ушао у унутрашњост истих и из подрума прве одузео: двије моторне тестере, метални сет са гедорама и двије мање бор машине на батерије. Из спаваће собе друге одузео је: ручни сат марке “Даниел Клеин”, два мушка одијела, кључеве од возила ”Mitsubishi” и из кухиње комплет шерпи, у укупној вриједности од 1.225 еура- стоји у оптужници.

Затим је подесним средством одвалио браву од улазних врата гараже, која је саставни дио прве куће.

- Ушао је у унутрашњост, помоћу канапа подигао друга гаражна врата и одузео: возило марке ”Mitsubishi”  у вриједности од 4.106,80 еура, тако што га је са оригиналним кључем ставио у покрет, који је претходно одузео из спаваће собе, а све у намјери да њиховим присвајањем себи прибави противправну имовинску корист од 5.331,80 еура- наводи су оптужбе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 19:12