Vladislav Dajkovic / - VLADISLAV DAJKOVIC
12/07/2024 u 11:41 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Dajković: Bog je veliki, Mandić i Knežević apsolutni pobjednici u borbi protiv Mila Đukanovića

Najiskrenije i od srca čestitam oslobađajuću presudu liderima koalicije ZBCG Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću nakon višegodišnjeg sudskog procesa u montiranoj aferi ‘‘državni udar‘‘, saopštio je predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković.

- Ako u današnje vrijeme postoje slučajevi za koje možemo reći da je Bog veliki i da sve vidi – onda je ovo jedan od tih slučajeva. U kakvoj smo zemlji živjeli, najbolje govori činjenica da se danas radujemo slobodi gospodina Mandića i gospodina Kneževića, iako je cjelokupna javnost od samog početka ove sudske farse znala da se radi o klasičnoj namještaljci bez ijednog jedinog dokaza, saopštio je Dajković

Lider Slobodne Crne Gore je dodao da je svjestan da ih je ova nepravda, "šikana i maltretiranje po instrukcijama Mila Đukanovića" koštala zdravlja, normalnog života i porodičnog mira.

- U očima srpskog naroda ste iz ovog procesa izašli kao apsolutni pobjednici. Samim tim, vaša pobjeda je pobjeda cijelog srpskog naroda, koja će svoj puni oblik dobiti ulaskom srpskih predstavnika u crnogorsku Vladu. Neka je srećno, dragi prijatelji i saborci, naveo je Dajković.

Milačić: Pozdravljamo presudu u slučaјu „državni udar, Đukanović kao ideјni tvorac da odgovara

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
05. septembar 2024 10:06