Петњица / - Д.Ј.
22/10/2021 u 16:22 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Дјевојчица стабилно, отац осуђиван због насиља

Предсједник Општине Петњица Самир Аговић каже да су сви згрожени и да су такво убиство и самоубиство незапамћени у Петњици

Петњичанин А.Ш. који је синоћ убио своју супругу, тешко повриједио кћерку, а потом извршио самоубиство и раније је осуђиван због насиља у породици, потврђено је ТВЦГ. Љекари кажу да дјевојчица има вишеструке повреде главе и тијела, али да је њено опште стање стабилно.

Доктор Никола Вучетић, из Опште болнице у Беранама каже да је дјевојчица у добром општем стању.

Детаљи породичне трагедије: Супругу убио чекићем, ранио ћерку и пресудио себи

- Она је примљена због вишеструких повреда. Она је примљена синоћ сат послије поноћи има повреде главе, грудног коша, налази се у јединици интензивног лијечења, а њено опште стање је стабилно и она се сад осјећа добро. То су вишеструке повреде главе, она има прелом лобање, вишеструке ране лица, хематоме, надлактице, подлактице, рамена, има повреду грудног коша. Незванично, колико сам ја упућен те повреде су настале ударима тупим предметом - мацом- казао је за ТВЦГ  Вучетић.

Предсједник Општине Петњица Самир Аговић каже да су сви згрожени и да су такво убиство и самоубиство незапамћени у Петњици.

- Али у овом тренутку сам само посвећен дјеци, седморо је дјеце, само је једно од њих пунољетно. Ову сам породицу помагао, и сви овдје грађани су помагали, јер су тешко живјели. Очекивали смо да дођу бољи дани за њих, јер смо имали у плану да се изгради кућа за њих, али нажалост није се успјело у томе- казао је Аговић.

Државна тужитељка Вишег државног тужилаштву у Бијелом Пољу, Тања Нишавић обавила је увиђај у присуству службеника Управе полиције у мјесту Башча Ријека, општина Петњица, поводом догађаја у ком су два лица настрадала, а једно задобило тешке тјелесне поврде.

- До сада прикупљени подаци указују на то да је у породичној кући А.Ш.(50) лишио живота своју супругу Е.Ш.(36) и тјелесно повриједио њихову млдб.ћерку (15), након чега је у дворишту породичне куће извршио самоубиство. Тијела преминулих упућена су у Клинички центар Црне Горе на одјељење патологије ради обдукције, а трагови вјештачења изузети са лица мјеста биће предмет вјештачења- навели су из Вишег тужилаштва Бијело Поље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 12:46