Ilustracija / UP
23/08/2024 u 18:46 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Državljanka Srbije "uhvaćena" sa marihuanom

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“ pronašli su kontrolom kod državljanke Republike Srbije marihuanu, saopšteno je iz Uprave policije.

- Sprovodeći planske aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Jug“, Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi, kontrolisali su D.J. iz Republike Srbije kod koje je pronađena materija za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Ona je lišena slobode zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga - saopštili su iz UP.

Takođe, u Igalu su kontrolisani i M.D. i V.V. te je kod njih pronađena manja količina opojne droge marihuana. Protiv njih će biti podnijete prekršajne prijave shodno gore pomenutom Zakonu.

- Kada je riječ o suzbijanju krivičnih djela iz oblasti imovinskog kriminaliteta, službenici Odjeljenja bezbjednosti Herceg Novi podnijeli su krivičnu prijavu protiv lica osumnjičenog za krivično djelo krađa. Riječ je o ukrajinskom državljaninu V.H. koji je ovo djelo počinio na način što je iz jednog ugostiteljskog objekta otuđio 2.200 eura - navode iz policije.

U Ulcinju uhapšen Beranac sa marihuanom i ekstazijem

Takođe, hercegnovska policija procesuirala je i lice M.K. koji se sumnjiči za krivično djelo teška tjelesna povreda. On je ovo djelo izvršio, kako se sumnja, na način što je nakon verbalne rasprave zadao oštećenom licu više udaraca u predjelu glave i tijela i nanio mu tešku tjelesnu povredu – lom zuba.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
08. septembar 2024 19:24