Ilustracija / Arhiva
13/02/2023 u 13:52 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dvije maloljetnika iz Bara odgovaraće za pet krivičnih djela

Sumnja se da je maloljetno lice (16) izvršilo tri krivična djela oduzimanje vozila i jedno krivično djelo krađa, dok se drugom maloljetnom licu, takođe starosti 16 godina, na teret stavljaju dva krivična djela oduzimanje vozila i jedna krađa

Pripadnici barske policije podnijeli su nadležnom tužiocu za maloljetnike krivične prijave protiv dvije maloljetne osobe zbog sumnje da su izvršili pet krivičnih djela oduzimanje vozila i dva krivična djela krađa, saopšteno je iz Uprave policije.

- Sumnja se da je maloljetno lice starosti 16 godina izvršilo tri krivična djela oduzimanje vozila i jedno krivično djelo krađa, dok se drugom maloljetnom licu, takođe starosti 16 godina, na teret stavljaju dva krivična djela oduzimanje vozila i jedna krađa - navodi se u saopštenju.

Oni su, kako se sumnja, u nekoliko navrata od 6. do 9. februara pronalazili otključana vozila na parking prostorima u Baru, stavljali ih u pogon i vozili gradom nakon čega su ih ostavljali na drugim parking prostorima.

- Jednom prilikom je, jedno od osumnjičenih lica izazvalo i saobraćajnu nezgodu upravljajući vozilom nakon čega su se maloljetnici udaljili sa lica mjesta u nepoznatom pravcu. Takođe, iz jednog vozila je otuđen i manji protivpožarni aparat - navode iz Uprave policije.

Policijski službenici su pronašli oduzeta vozila i ona će biti vraćena vlasnicima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 18:02