/ - илустрација
12/10/2022 u 20:27 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Dvije osobe uhapšene u Kolašinu zbog nasilničkog ponašanja

Policija u Kolašinu uhapsila F.R. (20) i N.B. (20) iz tog grada zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje

Kako se navodi u saopštenju, u prostorije kolašinske policije je juče došao V.Č. (54) iz Kolašina sa vidnim povredama i podnio prijavu protiv dvije nepoznate osobe koje su ga, dok se kretao svojim vozilo presrele i zadale mu više udaraca po glavi i tijelu.

- Nedugo zatim, iz Službe Hitne medicinske pomoći policija je obaviještena da je sa povredama iz nasilja pristupio T.Đ. (18) iz Kolašina. On je u prijavi naveo da su ga F.R. i N.B., dok se kretao kao pješak, presreli i zadali mu više udaraca po glavi i tijelu.Potom je policija telefonski obavještena od strane M.K. iz Bijelog Polja da su ga dva lica presrela na magistralnom putu dok se kretao vozilom, upućivala mu prijetnje i zahtijevale od njega da im preda novac.Tri prethodno navedena događaja su policiji prijavljena u vremenskom periodu od oko 18.50 do 19.15 časova- navodi se u saopštenju policije.

Kako se dodaje, u koordinaciji sa službenicima policije Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, osumnjičeni su locirani u Podgorici, a potom privedeni u službene prostorije kolašinske policije.

- Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu F.R. i N.B. su lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje- zaključuje se u saopštenju policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 19:02