Zavod za izvrsenje krivicnih sankcija / - RADOJE ZIVKOVIC
15/10/2021 u 12:10 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ево кога је Абазовић посјетио у спушком затвору

На данашњој конференцији поводом случаја " Беливук", покренуло се и питање посјете високопозиционираном криминалцу који се налази у спушком затвору

Потпредсједник Владе Црне Горе, Дритан Абазовић према незваничним сазнањима портала Дана у спушком затвору посјетио је Љуба Биговића.

Абазовић: Због важног предмета посјетио сам високопозиционираног криминалца у ЗИКС-у

Подсјећамо, на данашњој конференцији поводом случаја " Беливук", покренуло се и питање посјете високопозиционираном криминалцу који се налази у спушком затвору.

Поводом тога одговорио је потпредсједник Владе Дритан Абазовић.

-Jа сам посjетио вискоко позиционираног криминалца у Спужу поводом jако важног случаjа коjи неко жели да опструира. Добио сам писмо. То jе у циљу jедног великог предмета. Вjероватно jе то и жеља. Ако се предмет буде упропастио jа ћу рећи све детаље - казао jе Абазовић.

Он је рекао да неће откривати идентитет особе са којом је разговарао.

image

ljubo bigovic

- DAN

Љубо Биговић од раније је познат истражним органима Црне Горе. Довођен је у везу са високопозиционираним члановима которских кланова. 

Подсјећамо,  Врховни суд је 2019 године укинуо пресуду Апелационог суда од  2015. године којом су Саша Борета, Љубо Биговић, Љубо Вујадиновић и Милан Шћекић осуђени због убиства полицијског инспектора Славољуба Шћекића.

Оптуженима за убиство Шћекића суђено је три пута. Апелациони суд је прве двије пресуде Вишег суда оборио због битних повреда одредби кривичног поступка и бројних грешака.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 03:56