Дијана Хркаловић / - РТС
16/11/2021 u 07:25 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Хркалововић пила са "кавчанима", утркивала се са криминалцима ко ће више потрошити за вече

Хркаловићева jе прихватила интернет изазов "Ко има дубљи џеп" и у дискотеци у Црноj Гори поручивала боце вискиjа старе 21 годину. Власник локала jе због наплате рачуна био приморан да конобарима ангажуjе обезбјеђење

Некоме из њеног друштва jе стигла фотка рачуна од око 7.000 еура, па jе Диjана одлучила да одговори, Диjана jе за ноћ потрошила чак 34 просјечне црногорске плате, jер већина примораца зарађуjе 500 еура мјесечно.

Диjана Хркаловић (34), бивша државна секретарка МУП-а Србиjе, прије хапшења се бахатила за све паре, па jе на љетовању у Црноj Гори прихватила бизаран изазов на друштвеним мрежама „Ко има дубљи џеп“ и за ноћ направила астрономски цех у наjпознатиjоj дискотеци у Будви од 17.000 еура!  

Како Ало! сазнаjе, она jе током боравка у Будви наводно била у друштву високопозиционираних припадника подземља, блиских "кавачком клану" и на прву лопту се упустила у челенџ да њено друштво слика рачун коjи направи и шаље га екипи изазивача.

image

Фото: Ненад Вујановић, АЛО

- Фото: Ненад Вујановић, АЛО

- Излазила jе углавном у познате дискотеке „Трокадеро“ и „Топ хил“ у Будви и обjављивала видео-снимке из лудог ноћног провода. Jедном приликом jе са своjим друштвом прихватила изазов екипе коjа се проводила у другоj дискотеци да се утркуjу ко ће да направи већи цех! Некоме из њеног друштва jе на телефон стигла фотка рачуна од око 6.000 до 7.000 еура, колико су изазивачи потрошили, па су одлучили да им доскоче! - каже наш извор, и истиче да чак ни конобари нису могли да вјеруjу да неко за ноћ списка толико новца.

- Ниjе питала за цијену, чак напротив, поручивала jе само наjскупља пића! Била jе са приjатељима, а на снимцима коjе су тада обjављивали могао се видјети пун сто скупоцјеног пића. Поручивао се виски „чивас регал роjал салуте 21“, стар 21 годину, чиjа флаша од 0,7 литара кошта 415 еура, као и боце скупоцјеног француског шампањца „Дом Перињон“, од „тричавих“ 1.500 еура по боци од 1,5 литара. Цех за ту ноћ био jе чак 17.000 еура! - наводи саговорник Ало!, и додаjе да jе власник дискотеке задовољно трљао руке, док су конобари одмах израчунали да jе Диjана за ноћ потрошила чак 34 просјечне црногорске плате, jер већина примораца зарађуjе 500 еура мјесечно.

Аванзовала муњевитом брзином

Диjана jе у полициjу дошла из Безбједносно-информативне агенциjе (БИА). Ниjе познато колико дуго и на коjоj позициjи jе била тамо. У Министарство полициjе дошла jе у априлу 2014. на мјесто замјеника шефа кабинета министра, а годину дана касниjе прешла jе на мјесто секретара Управе криминалистичке полициjе. За државног секретара изабрана jе у jулу 2017. године.

Према ријечима Црногорца коjи се затекао у будванскоj дискотеци када jе Диjана оборила рекорд и побиједила у игрици изазова, власници су због наплате тако великих цехова били приморани да конобарима ангажуjу обезбјеђење!

- Догодило се два-три пута да конобар наплати цех од неколико хиљада еура, али да не стигне до касе! Испоставило се да jе бахаћење „кавчана“ привукло пажњу и осталих гостиjу, међу коjима jе било и лопова и џепароша, коjи су у томе видјели шансу за лак плијен. Пажљиво су пратили колико Диjанина екипа поручуjе и стрпљиво чекали тренутак да конобар наплати цех jер су они плаћали искључиво у кешу. Тако се догодило да пресретну конобара на пола пута до касе, увуку га у тоалет, оборе са неколико удараца и отму новац коjи jе добио од „кавчана“ за астрономски цех. Када су конобари дошли до касе изубиjани и без новца, власници су били приморани да им даjу обезбјеђење - препричава наш саговорник.

Како су писали медиjи почетком ове године, државна секретарка МУП-а jе морала да буде склоњена са функциjе послије званичне посјете некадашњег високог званичника МУП-а Србиjе америчкоj Агенциjи за борбу против дроге (ДЕА), у маjу 2019. године. На том састанку, одржаном у Америци, представнику Србиjе су приказани снимци на коjима се наводно видјело да jе била у друштву високопозиционираних припадника подземља коjи су блиски кавачком клану.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 00:02