/ - IZUZIMANJE TRAGOVA/ -DAN
23/09/2022 u 09:27 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Istraga o ubistvu Šahovića osam mjeseci bez rezultata: Saslušano više lica, izvršen pretres stanova i telefona

Podsjećamo, Šahović je stradao u eksplozivji vozila koja se dogodila 17. januara oko deset časova u Podgorici

Istraga povodom ubistva Jasminka Šahovića i dalje ne vodi do ubice. Podsjećamo, Šahović je ubijen 17. januara ove godine a dosadašnje radnje nisu dovele do osnovane sumnje ko bi mogao biti nalogodavac ili počinilac ovog krivičnog djela.

Više državno tužilaštvo saslušalo je u sklopu ove istrage  više lica u svojstvu svjedoka, izdate su naredbe za pretresanje stana i telefona.

(ВИДЕО) Толоши: У експлозији возила страдао Шаховић

-U Višem državnom tužilaštvu u Podgorici formiran je predmet protiv NN izvršilaca krivičnog djela teško ubistvo izvršeno na štetu J.Š., koji predmet se nalazi u fazi izviđaja, tokom kojeg su preduzete sve neophodne mjere i radnje i to, donijeta je naredba za obdukciju tijela, saslušano je više lica u svojstvu svjedoka, izdate su naredbe za pretresanje stana i telefona, te naredbe Forenzičkom centru Danilovgrad za sva neophodna vještačenja, koja vještačenja su dostavljena tužilaštvu, a do sada preduzete mjere i radnje nisu dale rezultate u pogledu utvrđivanja identiteta izvršilaca navedenog krivičnog djela, tako da će se u daljem postupku po nalogu tužioca od strane Uprave policije preduzeti i druge mjere i radnje, a sve u cilju rasvjetljavanja predmetnog događaja i identifikacije izvršilaca navedenog krivičnog djela- navela je  u odgovoru za portal Dan  Viša državna tužiteljka i portparolka VDT-a Lepa Medenica.

Žena ubijenog Šahovića poručila Bečiću: Dodajete nam so na ranu izjavom, ubijeni je imao sina

Podsjećamo, Šahović je  stradao u eksplozivji vozila koja se dogodila 17. januara oko deset časova. Do nesreće je došlo u Ulici Partizanski put.  Nesreća se dogodila u bilizini Groblja u Tološima.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

23. april 2024 13:57