/ Фото: илустрација (портал Дан)
19/06/2021 u 09:00 h
Željka Bojanić,
Žana Bojanić
Željka Bojanić,<br/>Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Још траје истрага поводом смрти Томовића: Саслушано више особа, чекају се налази вјештачења изузетих трагова

Тијело Которанина Далибора Даба Томовића (46) је пронађено 11. априла око 14 часова у паркираном возилу у Котору

Још траје истрага поводом проналаска беживотног тијела Которанина Далибора Томовића (46). Подсјећамо, он је пронађен мртав у аутомобилу на једном напуштеном паркингу. У медијима је било ријечи да се у овом случају највјероватније ради о самоубиству. Међутим, тужилаштво и даље чека налазе неких вјештачења. Након тога, и других неопходних радњи,  "тужилаштво ће бити у могућности да донесе одлуку у наведеном предмету".

Поводом тога, у Вишем државном тужилаштву и полицији саслушано је више особа, а неки међу њима су означени као безбједносно интересантна лица.

-У Вишем државном тужилаштву у Подгорици формиран је предмет поводом смрти Д.Т., и по наредби овог тужилаштва извршена је обдукција и дате наредбе Форензичком центру Даниловград за сва неопходна вјештачења, обављена су саслушања одређених лица у тужилаштву и од стране полиције, док је у међувремену достављен обдукциони записник, као и извјештај за одређено вјештачење, док и даље нијесу завршена сва вјештачења по наредбама овог тужилаштва, тако да ће након спроведених свих вјештачења и других неопходних мјера и радњи за којима се укаже потреба, тужилаштво бити у могућности да донесе одлуку у наведеном предмету - навела је у одговору за портал "Дан" портпаролка и државни тужилац  Лепа Меденица.

Тијело Которанина Далибора Даба Томовића (46) пронађено је 11. априла око 14 часова у паркираном возилу у Котору.

Према незваничним информацијама, његово тијело је затечено на  возачком сједишту са простријелном раном у предјелу главе. Према писањима неких медија, Томовић је у евиденцији полиције био означен као особа која је била блиска са лицима која се доводе у везу са "шкаљарским кланом".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 12:46