Policija CG / - FOTO: TVITER
21/02/2023 u 14:13 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kažanegri određeno zadržavanje: Osumnjičen da je napao mladiće zbog poručene pjesme

Preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede, saopšteno je juče iz UP

Budvanin Mladen Kažanegra saslušan je danas u Osnovnom državnom tužilaštvu Kotor zbog sumnje da je napao dva mladića zbog naručivanja pjesme o Crnoj Gori, koji se prije par noći dogodio u jednom budvanskom lokalu.

Njemu je, kako saznaje portal Dan, određeno tužilačko zadržavanje zbog krivičnog djela nanošenje lakih tjelesnih povreda.

Iz budvanskog klana napali mladiće zbog pjesme?

-Pred ovim tužilaštvom povodom navedenog događaja fomiran predmet protiv M.K. zbog krivičnog djela laka tjelesna povreda, te da je imenovanom nakon saslušanja u svojstvu osumnjičenog određeno zadržavanje od strane državnog tužioca u trajanju do 72 časa. U odnosu na lica N.K i O.K postupajući tužilac je naložio Upravi policije OB Budva da prikupe potrebna obavještenja od istih, nakon čega će se donijeti odluka o daljem postupanju- navela je u odgovoru za portal Dan portparolka i državna tužiteljka ODT Kotor Tijana Čelanović.

Podsjećamo, on je juče uhapšen  zbog sumnje da je nanio lakše povrede Stefanu Pekoviću i Božu Brnoviću. Međuim, prema nezvaničnim informacijama iz policije, povdom pomenutog incidenta policija prikuplja podatke i o OK. i NK, , koji su u srodstvu sa  Mladenom Kaženegrom.

Kažanegra uhapšen zbog napada na mladiće, potraga za dvije osobe

Međutim, prema nezvaničnoj informaciji iz policije, navodno se O.K. I N.K. nalaze  u Kolašinu, gdje odmaraju. Portal Dan je povodom toga uputio pitanja i Upravi policije, na koja za sada nema odgovora.

Podsjećamo, juče je iz Uprave policije saopšteno da, između ostalog, "preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede".

"Policija traga za O.K. i N.K."

- Službenici Odjeljenja bezbjednosti Budva su danas, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, lišili slobode M.K. (45) iz Budve zbog sumnje da je izvršio krivično djelo laka tjelesna povreda. Policija traga za O.K. i N.K. Policija je postupila po prijavi od 19. februara 2022. godine, u kojoj je navedeno da je u jednom hotelu u Budvi došlo do narušavanja javnog reda i mira tučom. Tada je sa lica mjesta doveden M.K. u službene prostorije, kojom prilikom su od njega prikupljena obavještenja na navedene okolnosti. Policija je obaviještena od strane zaposlenih u Hitnoj medicinskoj pomoći da su na ukazivanje ljekarske pomoći pristupili S.P. (21) i B.B. (21), oba iz Budve. Pripadnici policije su prikupili obavještenja od više osoba i izuzeli video nadzor u cilju utvrđivanja svih činjenica u vezi navedenog događaja, a preduzetim radnjama došlo se do sumnje da su M.K., O.K. i N.K., nakon kraćeg verbalnog konflikta fizički napali S.P. i B.B., zadajući im više udaraca po glavi i tijelu, usled kojih su oštećeni zadobili lake tjelesne povrede- saopšteno je juče iz Uprave policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 02:53