/ FOTO ILUSTRACIJA UP TVITER
12/07/2022 u 15:02 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Milošević uhapšen zbog heroina i 91 tablete sa liste opijata

Od početka jula službenici Centra bezbjednosti Podgorica su od 18 osoba oduzeli različite vrste narkotika, zbog čega će dvije osoba odgovarati krivično, a 16 će odgovarati prekršajno

Podgorička policija je, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, lišila slobode osobu kod koje je pronađen heroin i tablete sa liste opijata. Slobode je lišen S.M. (33) iz Podgorice zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Prema nezvaničnim informacijama, uhapšen je Slobodan Milošević.

- Policija je, postupajući po naredbi nadležnog sudije za istragu, izvršila pretres stana i drugih prostorija koje koristi S.M. Pretresom je pronađeno preko 16 grama heroina, 91 tableta sa liste opijata i vaga za precizno mjerenje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se osumnjičeni liši slobode zbog sumnje da je izvršio navedeno krivično djelo- navode iz Uprave policije.

Od početka jula službenici Centra bezbjednosti Podgorica su od 18 osoba oduzeli različite vrste narkotika, zbog čega će dvije osoba odgovarati krivično, a 16 će odgovarati prekršajno.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:07