/ - Хапшење, илустрација
18/04/2022 u 16:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Муп Србије: Стојановић ухапшен у Беранама

Данило Стојановић, припадник српске полиције побјегао је раније црногорској полицији која је покушала да га контролише на граничном прелазу Грнчар

Министарство унутрашњих послова (МУП) Србије саопштило је данас да је по међународној потјерници коју је расписала Србија, у Беранама ухапшен Д.С. (44) због сумње да је члан криминалне групе Дарка Шарића. РТС преноси да је у Беранама ухапшен Данило Стојановић, за ког се сумња да је члан криминалне групе Дарка Шарића.

Данило Стојановић, припадник српске полиције побјегао је раније црногорској полицији која је покушала да га контролише на граничном прелазу Грнчар.

МУП Србије подсјећа да су 14. априла у међународној акцији коју су координисали Европол (ЕУРОПОЛ) и Евроџаст (ЕУРОЈУСТ), ухапсили Шарића и још четири особе осумњичене да су чланови организоване криминалне групе која је дјеловала на територији Србије, Европе и Јужне Америке.

Они су осумњичени да су извршили кривична дјела удруживање ради вршења кривичних дјела, тешко убиство, неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, изазивање опште опасности и злоупотреба службеног положаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 22:31