Vesna Medenica privodjenje / VESNA MEDENICA PRIVODJENJE - LAZAR RUZIC
21/04/2022 u 17:01 h
Željka Bojanić, Žana BojanićŽeljka Bojanić, Žana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Након покушаја самоубиства Меденица стабилно

Она је смјештена у Клинички центар још од првог дана када је приведена јер јој се здравствено стање погоршало

Бивша предсједница Врховног суда Весна Меденица данас је у стабилном стању, након што је синоћ покушала да изврши самоубиство, сазнаје портал Дан.

НОВИ ДЕТАЉИ: Весна Меденица покушала да пререже врат разбијеним огледалом у купатилу

-Данас је у стабилном стању. Боље је у односу на синоћ. Под љекарском је присмотром и предузете су све медицинске радње након синоћњег догађаја, којима би се њено психичко стање стабилизовало-казао је наш извор.

Подсјећамо, драма која се синоћ одиграла у Клиничком центру Црне Горе била је ударна вијест широм региона. Наиме, како је портал Дан писао, Весна Меденица је након што је синоћ саслушана код истражног судије подгоричког Вишег суда. враћена у болницу.

(ВИДЕО/ФОТО) Након шест сати судија одлучила: Меденици одређен истражни притвoр од 30 дана

Она је смјештена у Клинички центар још од првог дана када је приведена јер јој се здравствено стање погоршало. У КЦЦГ је сачекала и одлуку истражног судије која се односи на то да јој је одређен истражни притвор од 30 дана. Код  истражног судије  је приведена уз пратњу љекара.

Затим, пар сати након тога, Меденица је покушала да изврши самоубиство у тоалету Клиничког центра, нанијевши себи повреде комадом огледала.

Брзом реакцијом надлежних, љекара и обезбјеђења КЦЦГ спријечена је трагедија.

Адвокат указао на лоше психичко стање

Њен адвокат Здравко Беговић у изјави за медије, коју је дао током вишечасовног чекања одлуке о притвору, саопштио је да сматра да је Меденица била на ивици немогућности да изнесе одбрану због психичког стања.

Меденица  у лошем  здравственом стању

-Ја сам био врло непријатно изненађен здравстввеним стањем моје брањенице. Поготово због чињенице што је она доведена у Виши суд  у пратњи љекара у врло лошем здравственом стању. Љекари су дали мишљење  да је она ипак била процесно способна да дође да да изјаву. Према мом мишљењу и мене као здравственог лајика, била је у врло лошем здравственом стању, психички потрешена...готово на ивици да не може да изнесе своју одбрану....одбрана је изњела своје арументе и против је одређивања притовра- казао је у изјави синоћ адвокат Здравко Беговић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 19:30