Marihuana, NK / - UPRAVA POLICIJE
21/09/2024 u 12:00 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikšić: Pronađeno oko 30 kilograma marihuane, uhapšena jedna osoba

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge, u saradnji sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ uz podršku službenika Sektora granične policije uz angažovanje službenih pasa, pronašli su tri pakovanja - vreće, u kojima su se nalazila marihuana ukupne mase oko 30 kilograma.

kako je aopštno iz Uprave policije, vreće su bile sakrivene na poluostrvu Krupačkog jezera.

- Po naredbi sudije za istragu Višeg suda u Podgorici izvršen je pretres stana i drugih prostorija koje koristi M.S. (38) u mjestu Kočani, u blizini ovog jezera. Pretresom kuće su pronađene dvije biljke nalik na opojnu drogu marihuanu mase oko 50 grama, vaga za precizno merenje, kao i manja količina materije za koju se sumnja da se opojna droga kokain,saopšteno je iz Uprave policije.

image

Marihuana, NK

- UPRAVA POLICIJE

Službenici policije lišili su slobode M.S. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga i on će uz krivičnu prijavu biti priveden tužiocu u Višem državnom tužilaštvu na dalju nadležnost.

Službenici Uprave policije nesmanjenim intenzitetom nastavljaju borbu protiv krijumčarenja i ulične prodaje opojne droge.

Iz Uprave policije saopštili podatke o zaplijenjenim zasadima konoplje: Marihuana uspiјeva od mora do Durmitora

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
21. septembar 2024 12:01