Oduzet pištolj / - FOTO: UP
23/10/2023 u 11:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikšić: Uhapšen jer je u ugostiteljskom objektu za pojasom nosio pištolj

Po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću, J.Đ. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopšteno je iz policije

Sluđžbenici  Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić sinoć su u jednom ugostiteljskom objektu, prilikom „Racije“, od operativno interesantnog lica J.Đ. (22) iz Nikšića oduzeli pištolj obrušenog serijskog broja sa sedam komada municije, a koji je on držao za pojasom.

- Po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću, J.Đ. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - saopšteno je iz policije.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su tokom vikenda sprovodili pojačane aktivnosti, odnosno pojačanu kontrolu usmjerenu prema operativno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih lica, kojom prilikom je, između ostalog, realizovano pet „Racija“ u ugostiteljskim objektima, zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 12:07