Policija, ilustracija / - UP
26/06/2024 u 18:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Nikšić: Zbog napada na policajce uhapšene tri osobe

Nikšićka policija uhapsila je tri osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

- Naime, policija je u mjestu Dragovoljska ploča, vršeći redovnu saobraćajnu kontrolu, izdali znak za zaustavljanje vozilu marke „Audi“, nikšićkih registarskih oznaka koje se ovom prilikom nije zaustavilo već je nastavilo kretanje - kazali su iz policije.

Kako navode, policajci su se uputili za njim i sustigli ga, te utvrdili da se u vozilu nalaze tri osobe- vozač R.L. (38) i saputnici I.M. (20) i jedno maloljetno lice staro 17 godina.

- Vozač je zatim odbio da se podvrgne alkotestiranju i pokušao da se udalji sa lica mjesta u čemu je spriječen od strane policijskih službenika. Pomenuti saputnici su u tom trenutku fizički napali policijske službenike čupajući ih za ruke i za djelove uniforme, sprečavajući ih da izvrše službene radnje. Tom prilikom policijski službenici zadobili su lake tjelesne povrede - kazali su iz policije.

Oni su su uz upotrebu srestava prinude savladani i dovedeni u službene prostorije, te po nalogu tužioca lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili pomenuto krivično djelo.

Policija na sjeveru uhapsila lice zbog napada na policijske službenike

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. jun 2024 18:21