/ фото илустрација - Портал Дан
23/06/2021 u 15:12 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Осумњичен да је супругу гађао флашом

Тужилац ОДТ у Бијелом Пољу је након саслушања осумњиченог, Основном суду поднио предлог за изрицање мјере надзора - забрана приступа или састајања са оштећеном

Управа полиције ОБ Мојковац поднијела је кривичну пријаву против осумњиченог С.М. из које произлазе основи сумње да је учинио кривично дјело насиље у породици или у породичној заједници.

- На начин што је  21. маја, око 12.30  часова, испред породичне куће, супругу оштећену Н.М. гађао стакленом флашом и погодио је у тјеме и врат од којег ударца је пала и изгубила свијест, усљед чега је задобила тјелесне повреде. Државни тужилац Основног државног тужилаштва у Бијелом Пољу је након саслушања осумњиченог, Основном суду у Бијелом Пољу поднио предлог за изрицање мјере надзора - забрана приступа или састајања са одређеним лицима - оштећеном и обавеза повременог јављања одређеном државном органу- саопштено је из тужилаштва.

Одлучивајући по предлогу судија за истрагу Основног суда у Бијелом Пољу је усвојио исти и донио је рјешење којим су осумњиченом изречене мјере надзора.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 16:03