фото илустрација УП / - фото илустрација УП
18/09/2021 u 16:20 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
StoryEditor

Перуновић ухапшен због помагања осумњиченом након пуцњаве

Полиција је идентификовала С.П. (35) из Никшића, након чега је по наредби истражног судије Основног суда у Никшићу 17. септембра извршен претрес на више локација

Никшићка полиција је 14. августа око 4.30 часова обавијештена од стране сродника повријеђене особе, да је претходног дана З.К. (53) задобио повреду у предјелу десне ноге.

- Даље је полиција обавијештена да је З.К. из Медицинског центра Никшић упућен на лијечење у болницу Васо Ћуковић у Рисну гдје је извршена хирушка интервенција и којом приликом су констатоване повреде у виду устријелних рана настале услијед испаљивања пројектила из ватреног оружја, те су у том дијелу тијела пронађена два испаљена пројектила непознатог калибра- речено је из полиције.

Осим тога сродник повријеђеног лица је пријавио и да је у кући пронашао двије пиштољске чауре и трагове крви.

- О наведеном догађају упознат је државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Никшићу који је наложио да се предузму све мјере и радње у циљу утврђивања околности наведеног догађаја и идентификације починилаца коју су оштећеном нанијели повреде- појашњено је из полиције.

Полиција је након низа предузетих мјера и радњи из своје надлежности идентификовала С.П. (35) из Никшића, након чега је по наредби истражног судије Основног суда у Никшићу 17. септембра извршен претрес на више локација. Како сазнајем незванично из полиције, ради се о Славку Перуновићу.

- Пронађена је одређена количина муниције од ватреног оружја, те је С.П. лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело помоћ учиниоцу послије извршеног кривичног дјела, као и кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја. Никшићка полиција у координацији са Основним државним тужилаштвом у Никшићу предузима даље неопходне мјере и радње из своје надлежности у циљу утврђивања идентитета и проналажења извршиоца, а о чему ће јавност бити благовремено информисана. истакли су из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community

Izdvojeno

22. oktobar 2021 09:55