/ - POLICIJA
30/05/2024 u 11:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Policija traga za napadačem na vaterpolistu

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica preduzimaju aktivnosti iz svoje nadležnosti u odnosu na događaj u kojem je došlo do fizičkog sukoba između dva maloljetna lica u krugu SC „Morača“, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Naime, 28. maja oko 18.00 časova fizički je napadnut maloljetnik star 15 godina od strane drugog maloljetnka iste starosne dobi, a sa kojim se u tom trenutku u društvu nalazilo još nekoliko maloljetnih lica koja nisu učestvovala u ovom incidentu - navodi se u saopštenju policije.

Iz policije dodaju da je oštećeni zadobio teške tjelesne povrede u vidu loma dva zuba, dok je izvršilac zadobio povrede šake.

Mačetama i palicama napadnuti vaterpolisti Budućnosti

- Sa svim preduzetim aktivnostima upoznat je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio preduzimanje daljih mjera i radnji nakon čega će izvršiti eventualnu kvalifikaciju krivičnog djela - zaključuje se u saopštenju.

Podsjetimo, incident se desio 28. maja nakon treninga u blizini gradskog bazena, a ozbiljne povrede ja zadobio perspektivni sportista kluba, vaterpolo reprezentativac, stipendista Ministarstva sporta Crne Gore.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
01. septembar 2024 09:32