foto: UP / - FOTO: UP
04/10/2023 u 14:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Podgorica: Uhapšena jedna osoba, pronađeno oružje

Policija je protiv I.J. podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o oružju

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su, postupajući po prijavi da je u Nikšićkoj ulici došlo do okupljanja više osoba i da između njih može doći do fizičkog sukoba, odmah izašli na lice mjesta i uhapsili S.M. koji je bacio revolver.

Kako navode iz policije, Interventna jedinica je izlaskom na lice mjesta zatekla S.M., a pretragom terena pronađen je revolver kojeg je odbacio, u ilegalnom posjedu.

image

foto: UP

- FOTO: UP

- Pripadnici policije su izvršili pretres stana i drugih prostorija te pronašli 18 komada municije različite vrste i kalibra. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici uhapšen je S.M. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija. Osim toga, podgorička policija je, u odvojenoj aktivnosti, izvršenim pretresom stana i drugih prostorija koje koristi I.J., te pronašla i oduzela pištolj marke „Franc Police“ cal. 7,65mm, dvije lovačke puške i malokalibarsku pušku model TOZ - dodaju iz policije.

Policija je protiv I.J. podnijela prekršajnu prijavu zbog prekršaja iz Zakona o oružju.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 17:24