/ илустрација УП твитер
17/11/2021 u 17:12 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Подгоричанин марихуану узгајао поред Скадарског језера

К. Д. оптужен је да је, током друге половине маја па све до 08. јула у Подгорици, неовлашћено производио конопљу - марихуану, наведено је оптужницом

Подгоричанин К. Д. оптужен је да је, током друге половине маја мјесеца па све до 08. јула у Подгорици, неовлашћено производио конопљу - марихуану.

- Претходно је купио 20 садница ове опојне дроге, које је посадио на парцели у приобалном дијелу Скадарског језера, на којем мјесту је ове биљке узгајао. У даљој неовлашћеној производњи дроге био је откривен и спријечен, 08. јула, од стране овлашћених службеника Управе полиције – Сектора граничне полиције - Регионалног Центра. Полицајци су га затекли на терену приликом обиласка и заливања тог засада марихуане и затекли су 20 зрелих стабљика, висине у просјеку до два метра, на који начин је окривљени до дана откривања произвео укупно 2.720 грама марихуане- наведено је потврђеном оптужницом.

Како је навела државна тужитељка Сузана Милић терети се да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога из члана 300 став 1 Кривичног законика.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 09:58