Đorđe Mićunović / - ĐORđE MIćUNOVIć
11/01/2023 u 16:20 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policija: Đorđe Mićunović hapšen, ne zna se kako je zadobio povrede

Đ.M. i L.K. (27) iz Nikšića nisu dali bilo kakave informacije policijskim službenicima, ne želeći da podnesu prijavu

Nikšićani Đorđe Mićunović (30) i Lazar Kostić (27) uhapšeni su 26. novembra, zbog sprečavanja službenog lica u vršenju službene dužnosti, saopšteno je za "Dan" iz Uprave policije.

Oni su se oglasili nakon što su mediji pisali da je sin kontroverznog biznismena Branislava Brana Mićunovića, Đorđe Mićunović, pretučen u Nikšiću.

Đorđe Mićunović povrijeđen u tuči

Kako objašnjavaju iz policije, na licu mjesta su zatekli Mićunovića, koji je imao vidnu povredu zadobijene prije dolaska policije.

- Đ.M. i L.K. (27) iz Nikšića nisu dali bilo kakave informacije policijskim službenicima, ne želeći da podnesu prijavu. Ovom prilikom ova lica su sprečavala službena lica u vršenju službene dužnosti, te su lišeni slobode. Ova lica su lišeni slobode po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću zbog sumnje da su izvršili krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, objašnjavaju za "Dan"  iz policije.

U odnosu na povrede koje je zadobio Đ.M., kao što je već rečeno imenovani nije policiji dao informacije vezano za nastanaka povreda.

- Prilikom pružanja ljekarske pomoći licu Đ.M. su konstatovane lake tjelesne povrede. Od više lica su u odnosu na ovaj događaja prikupljena obavještenja, a preduzete su i druge službene radnje po nalogu tužioca. Spisi predmeta su dostavljeni tužiocu koji se izjasnio da se u navedenom događaju ne stiču elementi krivičnog djela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti- Na osnovu preduzetih mjera i radnji, službenici policije do sada nisu došlo do saznanja na koji je način Đ.M. zadobio povrede, naveli su iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 00:18