Ilustracija / - FOTO: Ž. BOJANIć
25/03/2024 u 15:57 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Policija potvrdila da je pucano u šumi kod Berana

Službenici Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave carina sprovodeći planske aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba, na području opštine Berane, naišli su na krijumčare drvne građe nadomak mjesta Lubnice

Tokom sprovođenja aktivnosti na suzbijanju krijumčarenja svih vrsta roba nateritoriji Opštine Berane iz pravca sela Lubnice ka Beranama, pripadnici granične policije i Uprave carina uočili su teretno motorno vozilo bez registarskih oznaka, utovareno oblovom građom, saopšteno je iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Vozilo se na znak policijskog službenika nije zaustavilo, već je nastavilo dalje kretanje do trenutka kada se zaustavilo u rejonu sela Vinicka, a vozač se udaljio u nepoznatom pravcu. Pretragom terena u cilju pronalaska vozača, pronađeno je prakirano i drugo teretno motorno vozilo marke "mercedes", bez registarskih oznaka, takođe natovareno oblovom građom - navodi se u saopštenju UP.

Berane: Policajci oduzeli krijumčarenu drvnu građu

Sa navedenim događajem upoznata je dežurna služba Odjeljenja bezbjednosti Berane, čiji službenici su izašli na lice mjesta i preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti, dok je sa događajem upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Beranama koji je naložio dalje preduzimanje aktivnosti, navodi se u saopštenju.

Spajić: Zatražiću hitan i detaljan izvještaj o napadu na policajca

Kako se dodaje, službenici policije u saradnji sa postupajućim tužiocem preduzimaju dalje mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, a posebno imajući u vidu da je prilikom obavljanja gore pomenutih službenih aktivnosti došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Šaranović: Tražiću detaljnu istragu incidenta u Beranama

Po završetku pomenutih daljih mjera i radnji, u odnosu na utvrđene činjenice, policija će preduzeti aktivnosti shodno zakonu, zaključeno je u saopštenju UP.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

26. april 2024 04:30