/ -Фото: Архива
17/08/2021 u 07:56 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Породице Тузовића и Стефана Ђукића тврде: Полицајци заједно славили са кавчанима

Зашто не кажете који је од ваших параполицајаца ишао по славама код кавачког клана, мада кад боље и размислим и не треба јер ће то да се открије преко тих истих преписки- пише у реаговању

Породице Емила Тузовића и Стефана Ђукића негирала је оптужбе које им се стављају на терет од стране надлежних ограна, а које се односе на недавну акцију црногорске полиције.

Полиција је недавно ухапсили шесточлану криминалну групу због сумње да су планирали освету због покретања кривичног поступка за убиство Баранина Јована Клисића.

Главна мета им је била судија Биљана Ускоковић. Као организатор криминалне групе означен је Баранин Стефан Ћукић, који је у притвору у Украјини због сумње да је у Кијеву покушао да убије Радоја Звицера, који је, према оперативним подацима, један од вођа "кавачког клана".

Према сумњама истражитеља, у организацији криминалне групе му је помогао Емил Тузовић, који је због истог дјела такође притворен у Украјини.

- Из медија сам сазнали да се помињу наша имена за тешка кривична дјела која апсулутно су лажна. Да ли се ви осјећате угрожено јер знате колико сте часно обављали ваше функције, ко је пустио Беливука у Црну Гору и Миљковић. Ми нисмо државни непријатељи, него знате добро кога треба да хапсите и на чија врата да покуцате, гледате фотељу да сачувате, правите филм "државни удар два"- наводи се у реаговању које потписује Стефан Мандић (Ђукић ) и Емил Тузовић, а које је достављено преко чланова њихове проодице.

Навели су да ће доказати невиност.

- Закон треба да је за све исти, надамо се да нећете сакрити ваше преписке са криминалцима колико пара кошта да подметнете лажног свједока сарадника. Никад ништа нисте спријечили сем оно што сте сами креирали и подметнули- тврде oсумњичени.

Како су додали, сви свједоци сарадници надлежних органа су нарушили правну тежину свједока сарадника.

- Зашто не кажете који је од ваших параполицајаца ишао по славама и весељима код кавачког клана, мада кад боље и размислим и не треба јер ће то да се открије преко тих истих преписки- наводе они.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 01:08