policija ilustracija foto: ž.b. / - POLICIJA ILUSTRACIJA FOTO: ž.B.
17/09/2023 u 17:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Prijave protiv četiri osobe u Nikšiću: Osumnjičeni da su krali meso, sir, elektronske cigarete...

Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv V.A. (29) iz Nikšića podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krađu u jednom ugostiteljskom objektu

Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su, tokom prve polovine septembra, rasvijetlili tri krivična djela i nadležnom tužilaštvu procesuirali četiri osobe.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, protiv V.A. (29) iz Nikšića podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krađu u jednom ugostiteljskom objektu. 

On je, kako se sumnja,  toku noći između 15. i 16. jula, obio vrata na magacinu i iz unutrašnjosti ukrao sirovo meso, suhomesnate proizvode i sir ukupne vrijednosti u iznosu od 750 eura.

- Protiv V.M. (42) iz Nikšića podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo falsifikovanje isprave, a  kako se sumnja, on je na putničkom motornom vozilu marke „jeep compass“ nikšićkih registarskih oznaka, prepravio orginalni broj šasije i napravio lažne isprave u namjeri da se takve isprave upotrijebe kao prave - navode iz policije.

Vozilo je oduzeto i biće predmet krivičnog postupka.

- Protiv dva maloljetnika iz Nikšića nadležnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeta je krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo krađa na štetu maloprodajnog objekta. Oni su, kako se sumnja, u noći između 12. i 13. avgusta iz objekta ukrali elektronske cigarete i drugu robu ukupne vrijednosti u iznosu od 450 eura - zaključuju iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
03. maj 2024 00:28