/ - FOTO: ILUSTRACIJA
24/10/2024 u 08:08 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Protiv osam lica u Nikšiću podnijeta krivična prijava za nasilje u porodici

Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću podnijeto je šest krivičnih prijava protiv osam lica zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici.

Nikšićka policija je po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, podnijela krivičnu prijavu protiv A.V.(63) zbog sumnje da je počinila krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici, nakon prijave njenog supruga da mu je A.V. u porodičnoj kući upućivala riječi prijeteće sadržine - saopštili su iz Uprave policije. 

Policijski službenici su lišili slobode lice Z.K. (62) i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je na radnom mjestu a potom i u porodičnoj kući, verbalno napao suprugu.

Slobode je lišen i A.J.(27) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici nakon verbalnog napada i grubog uznemiravanja njegove majke u njihovoj porodičnoj kući.

U Nikšiću pretresom pronađena droga, uhapšena jedna osoba

- Zbog sumnje da je prijetio ocu i grubo ga uznemiravao u njihovoj porodičnoj kući, a potom podmetnuo požar u jednom dijelu kuće, po nalogu tužioca je lišen je slobode A.Lj. (20) i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog nasilja u porodici. Policija je po nalogu tužioca lišila slobode M.B.(39) zbog prijetnji bratu i uništenja zajedničke imovine, a potom i njegovog brata B.B.(56) zbog nanošenja tjelesnih povreda M.B, i protiv istih podnijela krivične prijave - navode u saopštenju.

Takođe, nikšićka policija je lišila slobode B.B. (22) zbog fizičkog napada na brata J.B. (20) koji je takođe lišen slobode zbog verbalnog i fizičkog napada na B.B. i protiv njih je tužilaštvu podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su počinili krivično djelo nasilje u porodici ili u porodičnoj zajednici.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
24. oktobar 2024 08:08