Са лица мјеста / - Ж. Шапурић
10/10/2021 u 09:21 h
Biljana Brašnjo, Blaženka GolubovićBiljana Brašnjo, Blaženka Golubović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Пуцњава у Никшићу, рањене двиjе особе

Из ОКЦ-а су нам казали да су особе коjе су учествовале у пуцњави хоспитализоване у Клиничком центру Црне Горе, те да због тога нико jош ниjе приведен

Jедна особа тешко jе рањена, а друга лакше у пуцњави jутрос око 3.35 сати код Аутобуске станице у Никшићу, сазнаје Портал Дан из Оперативно комуникационог центра Управе полициjе.

У пуцњави су учествовали М.Б. (1992), који је теже повријеђен, и В.К. (1991), који је прошао са лакшим повредама, док је особа која је пуцала у бјекству.

Како сазнајемо оба лица су била хоспитализована у Општој болници Никшић. Након опсервације једно лице је пуштено на кућно лијечење, док се друго налази на Интензивном одјељењу Опште болнице Никшић.

- М.Б.је задобио устрелну рану у региjи десног ребарног лука, са повредама jетре, желуца и дебелог цриjева. Повреде су опасне по живот. Оперисан је, тренутно је стабилних виталних параметара и смjештен у jединици интензивне његе - казао је за Портал Дан директор болнице Марко Митровић.

В.К. је задобио прострелну рану у региjи десне слабине, у слоjу поткожног ткива и пуштен је на кућно лиjечење.

image

Пуцњава на Аутобуској станици у Никшићу

- Ж. ШАПУРИЋ

Из полиције незванично сазнајемо да је извршилац познат полицији од раније и да се налази у бјекству. Повод за пуцњаву је свађа, због чега је лице које је побјегло и потегао оружје. Полиција трага за њим.

Никшићка полиција контролише све излазе из града, пут према Подгорици и остале путне правце, зауставља и контролише сва возила.

Пуцњава се десила код Аутобуске станице, гдје је више пословних простора, дискотека Дајмонд, више кладионица. По нашим сазнањима до ватреног окршаја дошло је тачно између кладионица Премијер и Волкано.

Увиђаj jе у току.

Фото и видео: Ж. Шапурић

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu

Izdvojeno

03. maj 2024 12:52