Полиција - илустрација фото: УПРАВА ПОЛИЦИЈЕ
14/10/2021 u 14:40 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Расвијетљено више кривићних дјела, међу процесуиранима и малољетник

Полиција је спровела низ активности и тако открила осумњичене за извршење више кривичних дјела

Полиција у Бару је расвијетлила три крађе и једну тешку крађу због којих ће кривично одговарати четири пунољетна и једно малољетно лице. 

-Због крађе извршене на штету једног градилишта слободе су лишени М.Ш. (28) из Бара и А.М. (35) из Бијелог Поља. Они су, сумња се, у циљу стицања противправне имовинске користи са градилишта отуђили већу количину грађевинског материјала који су потом продали-наводе из Управе полиције.

Додају: "Против малољетног Д.И. (14) из Улциња барска полиција је поднијела кривичну пријаву због сумње да је извршио два кривична дјела крађа. Он је дјела извршио на штету бутика и цвјећаре тако што је, сумња се, користећи непажњу запослених отуђио пазаре из ова два објекта. Малољетник је у пратњи полицијских службеника и службеника Центра за социјални рад спроведен у просторије Центра за дјецу и младе „Љубовић“ у Подгорици".

-Полиција је поднијела кривичну пријаву против Ј.Ш. (34) из Бара због сумње да је извршила тешку крађу. Она је ово дјело починила тако што је, како се сумња, употребом подесног средства поломила стакло на возилу и из унутрашњости отуђила вриједне предмете- наводе они.

Надаље, активностима на сузбијању уличне продаје наркотика полицијски службеници су против М.Р. (40) из Бара поднијели кривичну пријаву због сумње да је извршио кривично дјело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Код њега је полиција пронашла мању количину опојне дроге кокаин.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 21:50