/ - мјесто убиства -фото: ДАН ПОРТАЛ
21/12/2021 u 12:24 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Рожаје: Мурић убијен испред суда, рањен полицајац

Након вербалног и физичког сукоба дошло до употребе ватреног оружја

У Рожајама се десила пуцњава у којој је, како незванично сазнајемо, једна особа убијена- Према нашим сазнањима, током пуцњаве рањен је један полицијски службеник.

До пуцњаве је дошло испред суда. Страдао је Семир Мурић. Он је преминуо на путу до болнице. Повријеђен је полицајац Рефик Дедеић.  

- Након вербалног и физичког сукоба дошло до употребе ватреног оружја на штету једне особе која је подлегла повредама; приликом интервенције рањен службеник Управе полиције. Данас око 11.15 часова дошло је до употребе ватреног оружја испред Основног суда у Рожајама на штету једне особе и полицијског службеника који био на дужности.  Дошло је до вербалног и физичког сукоба, након чега је Е.Р. (Едмир Рамовић(19) употријебио ватрено оружје којом приликом је повреде задобио С.М. (29) усљед којих је преминуо. Приликом интервенције службеник Управе полиције Р.Д., који је био на дужности, задобио је повреде од ватреног оружја у предјелу ноге и он није животно угрожен.  Е.Р. је лишен слободе на лицу мјеста, а истовремено приведено је више особа везано за овај догађаја- навели су из Управе полиције.

О догађају је обавијештен државни тужилац у Вишем државном тужилшатву у Бијелом Пољу. На лицу мјеста је у току увиђај а средство извршења кривичног дјела – пиштољ је одузет од стране полиције. 

- Такође, овом приликом припадници полиције су, и код лица С.Р., које је приведено, пронашли и одузели пиштољ и нож- речено је из полиције.

В.Ра.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 15:58