FOTO: UP / - FOTO: UP
13/09/2024 u 15:36 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tivat: Uhapšen ukrajinski državljanin zbog napada na radnika Morskog dobra

U Tivtu je uhapšen A.K. (29) državljanin Ukrajine zbog napada na radnika Morskog dobra. On je blizak član jedne kriminalne grupe.

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti,,Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Tivat, su preduzimajući mjere i radnje u cilju identifikovanja i lociranja lica koja se sumnjiče za napad na zaposlenog na trajektu Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, lišili slobode ukrajinskog državljanina u Tivtu - navode u saopštenju iz Uprave policije.

Uhapšeni Ukrajinci, osumnjičeni da su pretukli radnika trajekta

image

FOTO: UP

- FOTO: UP

Dodaju da su "Službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat 12. septembra su u mjestu Lastva, opština Tivat, locirali i uhapsili  A.K. (29) ukrajinskog državljanina, bliskog članovima jedne organizovane kriminalne grupe, za kojim je policija tragala zbog sumnje da je zaposlenom na trajektu nanio teške tjelesne povrede.

Morsko dobro najoštrije osuđuje jučerašnji napad na zaposlenog

- Lice A.K. je prilikom kontrole od strane policijskih službenika upravljao vozilom visoke klase, marke,,BMW X7“, ukrajinskih registarskih oznaka, koje mu je uz potvrdu oduzeto.Imenovani je po nalogu tužioca lišen slobode i protiv njega je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda. On je uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru na dalju nadležnost - navode iz UP.

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Tivat, u koordinaciji sa postupajućim tužiocem, preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju pronalaska i procesuiranja svih izvršilaca navedenog krivičnog djela.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
13. septembar 2024 15:46