/ - FOTO: VLADA CG Oprema sa aerdoroma Ćilipi
29/09/2023 u 09:21 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tužilaštvo formiralo predmet: Istražuju slučaj opreme za koju se sumnja da je ukradena sa aerodroma Ćilipi

Bivša savjetnica direktora Aerodroma Biljana Knežević poručila je, nakon navoda Abazovića, da je oprema za koju se sumnja da je ukradena aerodroma Ćilipi popisana još 2004. godine

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je predmet povodom informacije Vlade u kojoj je saopšteno da je, prilikom popisa imovine Aerodroma Crne Gore, pronađena oprema za koju se sumnja da je ukradena sa dubrovačkog aerodroma Ćilipi.

To je za portal Dan potvrdio  rukovodilac ODT-a Duško Milanović. Kako nam je Milanović naveo, upućena je zamolnica nadležnom organu Hrvatske radi provjere određenih informacija.

(FOTO) Abazović: Pronađena oprema za koju se sumnja da je ukradena sa Ćilipa tokom napada na Dubrovnik

Podsjećamo, premiejr Dritan Abazović saopštio je 26. septembra da je "nakon 30 godina, zahvaljujući rukovodstvu Aerodroma Crne Gore, prilikom popisa imovine ove državne kompanije, pronađena je i evidentirana oprema za koju se sumnja da je ukradena sa Aerodroma Ćilipi, tokom napada na Dubrovnik 1991-1992, najsramnije stranice crnogorske istorije koju je ispisalo tadašnje rukovodstvo".

Zatim je bivša savjetnica direktora Aerodroma Biljana Knežević poručila je da je oprema za koju se sumnja da je ukradena aerodroma Ćilipi popisana još 2004. godine.

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 06:59