/ - Рониоци током потраге (Фото: Портал Дан)
03/06/2021 u 14:04 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Тужилаштво извиђа трагедију на Цијевни: Због страдања младића саслушавају више особа

Од стране тужилаштва дат је налог полицији за прикупљање обавјештења од већег броја лица и донијета је наредба за обдукцију тијела, саопштено је за портал "Дан"

Више државно тужилаштво у Подгорици формирало је предмет поводом проналаска беживотног тијела  Е.М., у ријеци Цијевна, сазнаје портал Дан. Подсјећамо, према првим незваничним информацијама наведено је да  је младић страдао тако што је покушао да помогне дјевојци која се наводно оклизнула са стијене. Како нзеванично сазнајемо, дјевојка је у својству грађана дала исказ у полицији, гдје је описала овај трагичан догађај.

-Више државно тужилаштво у Подгорици је формирало предмет поводом проналаска беживотног тијела лица Е.М., у ријеци Цијевна и од стране тужилаштва дат је налог полицији за прикупљање обавјештења од већег броја лица и донијета је наредба за обдукцију тијела, који налаз још увијек није достављен тужилаштву, а након прибављања свих неопходних података, биће донијета одлука у предмету- саопштила је за портал Дан, државна тужитељка портпаролка Лепа Меденица.

Након дуготрајне потраге рониоци пронашли тијело страдалог младића

Подсјећамо, рониоци Регионалног ронилачког центра Бијела након дуготрајне потраге у уторак  пронашли су и из ријеке Цијевне извукли тијело младића који је нестао прије 15 дана.

-Након дуготрајне и тешке претраге корита ријеке Цијевне наши рониоци су данас успјели да пронађу и извуку тијело младића који је трагичним случајем прије 15 - так дана страдао у буковима ријеке. Тијело је било заглављено у веома нептиступачном скрипу испод, јаког бука око 1000 метара удаљеног од мјеста трагедије.Тијело је предато надлежним органима на даље поступање- казао је тада за портал Дан Данило Мијајловић из Регионалног ронилачког центра Бијела.

(ВИДЕО) Рониоци неуморни у потрази за несталим младићем

Рониоцу су се током ове потаге борили и са тешким условима за роњење, када су биле повећане падавине.Према ранијим незваничним инфомацијама портала Дан, младић је нестао 13. маја када је покушао да спаси дјевојку која се наводно оклизнула са стијена и пала.

Извиђајне радње поводом овог случаја су у токи и када се прибаве све релевантне чињенице биће познато даље квалификовање овог догађаја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 18:41