Pripadnici policije na terenu / - FOTO: DAN PORTAL
26/10/2024 u 18:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Tužilaštvo izvršilo uviđaj povodom dvostrukog ubistva u selu Sokolac, zatražena obdukcija tijela

Državna tužiteljka sa OPS OB Bijelo Polje i službenicima Forenzičkog centra Crne Gore danas je izvršila uviđaj užeg i šireg lica mjesta, kojom prilikom su izuzeti tragovi koji će biti predmet vještačenja u Forenzičkom centru u Danilogradu.

Naložena je obdukcija tijela preminulih M.M i J.M. u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je nastupila smrt.

Prilikom vršenja uvidaja konstatovano je da su M.M i J.M. lišeni života upotrebom vatrenog oružja, dodaje se u saopštenju tužilaštva.

- Dana 25.10.2024. godine, oko 22.00 časa, dežurnu državnu tužiteljku Višeg državnog tuzilaštva u Bijelom Polju obavijestili su OPS OB Bijelo Polje, da su u mjestu Sokolac, opština Bijelo Polje su smrtno stradala dva lica i to M.M. i J.M. nastanjena u istom mjestu.

(FOTO/VIDEO) Opsežna potraga za dvostrukim ubicom i dalje u toku: Svi raspoloživi kapaciteti policije na terenu

Državna tužiteljka je dana 26.10.2024. godine sa OPS OB Bijelo Polje i službenicima Forenzičkog centra Cre Gore, izvršila uviđaj užeg i sireg lica mjesta, kojom prilikom su izuzeti tragovi koji ée biti predmet vjestacenja u Forenzickom centru u Danilovgradu.

Po nalogu državne tuziteljke preduzimaju se mjere i radnje u cilju utvrdivanja indentiteta ucinioca krivičnog djela i njegovog pronalaska.

Policija objavila sliku osumnjičenog za ubistvo

Nakon prikupljanja dokaza od znacaja za utvrđivanje okolnosti pod kojima se dogadaj desio, kao i nakon otkrivanja identiteta učinioca informacija javnost ce biti blagovremeno obaviještena. Izviđa je u toku - navode iz tužilaštva.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
26. oktobar 2024 18:03