Ilustracija   / - SHUTTERSTOCK
27/01/2024 u 18:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

U Danilovgradu uhapšeno sedam vozača zbog vožnje pod dejstvom alkohola i droga

Akcija danilovgradske policije

Saobraćajna policija Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad je juče uhapsila šest vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih supstanci, dok je jedan vozač lišen slobode jer je odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci.

- Tri vozača su lišena slobode zbog vožnje pod dejstvom alkohola, i to: N.B. (32) iz Danilovgrada koji je zatečen da upravlja vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,25 g/kg, D.I. (44) iz Podgorice koji je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,98 g/kg, kao i M.Š. (23) iz Danilovgrada koji je vozilo sa 2,08 promila alkohola u krvi, a pritom odbio da se podvrgne testiranju prisustvo psihoaktivnih supstanci- saopšteno je iz policije.

Tri vozača, N.L. (40) i R.B. (29) iz Danilovgrada, kao i R.P. (25) iz Podgorice, su uhapšeni jer su upravljali vozilima pod dejstvom opojne droge kokain.

- F.L. (31) iz Cetinja je lišen slobode jer je odbio da se podvrne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci- zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 05:01