Полиција илустрација
01/09/2021 u 19:56 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У међународној акцији ухапшен држављанин Црне Горе: Осумњичен за шверц наркотика

Он је ухапшен због кривичног дјела трговине наркотицима на међународном нивоу и прање новца, за које га терете правосудни органи Сједињених Америчких Држава

Службеници Управе полиције јуче су реализовали међународну полицијску акцију која је у нашој држави вођена под кодним називом „Транзит“, а у Сједињеним Америчким Државама као операција „Детроит“. Како сазнаје незванично портал Дан, у склопу ових активности ухапшен је држављанин Црне Горе. Ради се о Л.В.

О овоме је данс писао портал Дан.

Велика међунaродна акциjа: ЦГ полициjа са ДЕА-ом разбила међународни клан

Како је саопштео из Управе полиције Црне ГОРЕ, Овај предмет је, у координацији са Вишим државним тужилаштвом, спровођен више мјесеци кроз континуирану сарадњу са америчком Агенцијом за борбу против наркотика – ДЕА.

-У пограничном дијелу, на територији Републике Албаније, по преласку државне границе из правца Црне Горе, агенти ДЕА и припадници албанске полиције лишили су слободе црногорског држављанина.Он је лишен слободе због кривичног дјела трговине наркотицима на међународном нивоу, и кривичног дјела прање новца, за које га терете правосудни органи Сједињених Америчких Држава-наводе из УП.

У координисаној акцији, по налогу Вишег државног тужилаштва, истовремено су на територији Тузи извршени претреси куће и помоћних просторија које користи ово лице, у циљу проналаска предмета који се доводе у везу са извршењем кривичних дјела у САД, како би се избјегла могућност њиховог склањања или уништења.

У сарадњи са Вишим државним тужилаштвом у току је предузимање даљих мјера и радњи на овом предмету.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 17:29