ilustracija / - FOTO: UPRAVA POLICIJE TWITTER
11/09/2024 u 14:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

U Pljevljima pronađen amfetamin, uhapšene četiri osobe

Službenici Sektora za borbu protiv kriminala zaduženi za borbu protiv droge, zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, preduzimajući proaktivne aktivnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje i krijumčarenja narkotika, lišili su slobode četiri lica.

P.M., P.N., N.C. i D.P. svi iz Pljevalja, sumnjiče se za krivično djelo neovlasćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

- Naime, policijski službenici su, postupajući po naredbi sudije za istragu izvršili su pretres stana koje koristi lice P.M. i pretresom pronasli oko 150 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga amfetamin, kao i manju količinu opojne droge marihuana.  Osim toga, izvršeni su pretresi prostorija koje koriste lica D.P i N.C. Kod lica N.C. pronađeno je oko 230 komada tableta- navodi se u saopštenju.

Službenici Uprave policije - Sektora za borbu protiv kriminala, nesmanjenim intenzitetom nastavljaju borbu protiv ulične prodaje narkotika u cilju stvaranja što povoljnijeg bezbjednosnog ambijenta i očuvanja zdravlja građana.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:09