Одузете цигарете-фото: УП
12/06/2021 u 11:01 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Одузете цигарете вриједне скоро 40.000 еура, кривична пријава против Гачевића

У возилу је пронађено 356 штека цигарета, док је у магацинском простору, у близини којег је возило било паркирано, пронађено још 35 картонских кутија у којима се налазило 1.469 штека цигарета

Подгоричка полиција је јуче, поступајући на основу оперативних информација, извршила контролу једног возила и магацина, гдје је пронашла и одузела цигарете без акцизних маркица вриједне скоро 40.000 еура. Због тога је против Јанка Гачевића подигнута кривична пријава.

-Службеници Центра безбједности Подгорица су 11. јуна у улици Марка Радовића извршили контролу теретног моторног возила „WV Caddy“  подгоричких регистарских ознака које користи Ј.Г. (35) из Подгорице. У возилу је пронађено 356 штека цигарета, док је у магацинском простору, у близини којег је возило било паркирано, пронађено још 35 картонских кутија у којима се налазило 1.469 штека цигарета и 68 паклица без акцизних маркица-наводе из Управе полиције.

Укупна вриједност одузетих цигарета је 39.813 еура. 

-О догађају је обавјештен државни тужилац у Основном државном тужилаштву у Подгорици који је наложио да се против Ј.Г. поднесе кривична пријава због сумње да је извршио кривично дјело недозвољена трговина-наводе из УП.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 19:18