/ - FOTO: UPRAVA POLICIJE - NOVAC
31/07/2023 u 09:02 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšene dvije osobe zbog falsifikovanja novca

Podgorička policija je kontrolisala vozilo beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.M. (37) državljanin Srbije, a u kojem se nalazila J.L. (39) državljanka Srbije

Podgorički policajci su lišili slobode dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje novca.

Podgorička policija je 30. jula oko 01.30 časova, na magistralnom putu Podgorica – Cetinje, kontrolisala vozilo marke „Škoda“ beogradskih registarskih oznaka kojim je upravljao A.M. (37) državljanin Republike Srbije, a u kojem se nalazila J.L. (39) državljanka Republike Srbije.

- Pregledom ovih lica, pripadnici policije su kod A.M. pronašli četiri novčanice u apoenima od po 500 eura i jednu novčanicu od 200 eura, dok su kod J.L. pronađene dvije novčanice od po 500 eura, a za koje je utvrđeno da su falsifikovane. Kriminalistička obrada upućuje na sumnju da su ova lica u više navrata stavljala u promet falsifikovane novčanice na području Podgorice, Cetinja i Bara- rečeno je iz policije.

A.M. i J.L. su, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici, lišeni slobode zbog sumnje da su izvršili krivično djelo falsifikovanje novca.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 16:09