/ - Фото: Управа полиције ЦГ (Колаж портал Дан)
21/09/2021 u 12:12 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(ФОТО) Пронађено оружје и муниција: Ухапшене три особе због, међу њима и малољетници

О свим предузетим мјерама упознат је поступајући тужилац по чијем је налогу М.Ш. лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја

Предузимајући проактивне истражне активности усмјерене на сузбијање кривичних дјела недозвољеног држања оружја и експлозивних материја, полиција је у Подгорици поднијела кривичне пријаве против Н.М. (17), Е.А. (17) и Милутин Шушкавчевић  (64).

image
- Фото: Управа полиције ЦГ

-Полиција је јуче извршила претрес стана и других просторија које користи малољетни Н.М. гдје је пронађена аутоматска пушка М70 са оквиром и девет комада муниције. Криминалистичком обрадом полиција је дошла до сумње да су Н.М. и Е.А. 19. септембра у послијеподневним часовима на обали ријеке Мораче у насељу Доња Горица, пуцали из наведеног оружја. Након консултација са надлежним тужиоцем за малољетнике у Основном државном тужилаштву у Подгорици Н.М. и Е.А. су лишени слободе и против њих је поднијета кривична пријава због сумње да су извршили кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја-наводе из Управе полиције.

image
- Фото: Управа полиције ЦГ

Додају: "Осим тога, полиција је данас извршила и претрес породичне куће и помоћних просторија које користи  М.Ш. у Голубовцима. Том приликом пронађени су револвер Магнум 357 са шест комада муниције, ловачка пушка са 50 комада муниције и малокалибарска пушка, све у илегалном посједу".

image

Фото: Управа полиције ЦГ

- Фото: Управа полиције ЦГ

О свим предузетим мјерама упознат је поступајући тужилац по чијем је налогу М.Ш. лишен слободе због сумње да је извршио кривично дјело недозвољено држање оружја и експлозивних материја.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:44