Ilustracija / Shutterstock
24/08/2024 u 18:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Uhapšeni osumnjičeni za otmicu dva pakistanska državljanina u Tuzima

Pripadnici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“, Odjeljenja bezbjednosti Podgorica, lišili su slobode dva lica zbog krivičnog djela otmica, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

- Sumnja se da su E.R. (26) i A.N. (18) izvršili krivično djelo otmica na štetu dva pakistanska državljanina na način što su juče oko 17 časova, dok su se nalazili u svom vozilu, na jednom autobuskom stajalištu u Tuzima primijetili grupu lica koju su upitali da li im je potreban prevoz, što su isti odbili, nakon čega su osumnjičeni dva lica iz te grupe, protivno njihovoj volji, smjestili u vozilo - navode iz UP.

Tom prilikom E.R. je, kako se sumnja, zadao više udaraca u predjelu glave i tijela devetnaestogodišnjem oštećenom od koga je tada i otuđio novac u iznosu od 50 eura.

- Za to vrijeme drugoosumnjičeni se nalazio takođe u vozilu - navode iz policije.

Kako su saopštili, tokom ovog događaja oštećeni su u jednom trenutku uspjeli da otvore vrata od vozila i da ga napuste, dok su se za njima, trčećim korakom uputili i E.R. i A.N., međutim nisu uspjeli da ih sustignu.

Državljanka Srbije "uhvaćena" sa marihuanom

- E.R. i A.N. su lišeni slobode i biće uz krivičnu prijavu privedeni postupajućem tužiocu na dalju nadležnost - saopšteno je iu+z UP.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. septembar 2024 21:06