Vozili nadrogirani, Ilustracija / - FOTO: ILUSTRACIJA
31/01/2024 u 15:55 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Uhapšeno šest vozača zbog vožnje pod dejstvom droge

Njima je sudija za prekršaje izrekao kazne zatvora u trajanju od po 15 dana

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti "Centar" – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica i Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su juče i tokom noći između 30. i 31. januara, vršeći pojačane kontrole u saobraćaju, lišili slobode šest vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopšteno je iz Uprave policije.

Saobraćajna policija je u Podgorici lišila slobode tri vozača zbog vožnje pod dejstvom dejstvom psihoaktivnih supstanci, i to M.Lj. (23) iz Podgorice, S.K. (27) iz Danilovgrada i V.P. (23) iz Podgorice, koji su upravljali vozilima pod dejstvom opojne droge marihuana. Njima je sudija za prekršaje izrekao kazne zatvora u trajanju od po 15 dana.

Danilovgradska policija je juče lišila slobode tri vozača koji su upravljali vozilom pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, i to L.B. (19) iz Podgorice, V.R. (23) iz Podgorice koji su vozili pod dejstvom psihoaktivne supstance "THC", kao i B.M. (32) iz Podgorice koji je odbio da se podvrgne testu na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu.

Svim pomenutim vozačima sudija za prekršaje je izrekao kazne zatvora u trajanju od po 15 dana.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 22:11