/ ИЛУСТРАЦИЈА ВИШЕ ТУЖИЛАШТВО: ЖАНА БОЈАНИЋ
24/01/2022 u 17:22 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Узгајао марихуану близу бивше војне касарне

П.П. је засадио сјеме марихуане, које је одржавао тако што је направио систем за заливање

Подгоричанин П. П. оптужен је због дроге. Он је, према наводима оптужнице,еутврђеног дана у првој половини 2021.године, преко пута Г. „С. Ш.“, у близини бивше војне касарне, у Подгорици, неовлашћено производио марихуану.

- На наведеној локацији засадио је сјеме марихуане, које је одржавао тако што је направио систем за заливање. У пластични бидон сипао је воду, пробушио чеп истог и додао систем за инфузију како би земља у саксији, гдје је посадио сјеменку, била стално влажна. Те је тако узгајао биљку конопљу, која се развила у једну стабљику. Да би дана 19.10.2021.године искидао гране предметне биљке, које је спаковао у пвц кесу, тако да се у истој налазило 16,28 грама опојне дроге марихуане. Однио ју је у свој стан, а коју кесу је предао овлашћеним службеницима ЦБ Подгорица, при чему је био свјестан свог дјела и хтио је његово извршење- навела је тужитељка Маја Јовановић потврђеном оптужницом.

Тако је извршио кривично дјело - неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога из члана 300 став 1 Кривичног законика Црне Горе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 09:10