Vesna Medenica privodjenje / VESNA MEDENICA PRIVODJENJE - LAZAR RUZIC
27/04/2022 u 13:24 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Весну Меденицу воде у спушки затвор: Истражни притвор наставља иза решетака

Подсјећамо, Меденица је након привођења све до данас била смјештена у Клинички центар и тамо је и сачекала одлуку о истражном притвору

Весну Меденицу, бившу предсједницу Врховног суда, надлежни одводе у спушки затвор и тиме она тамо наставља свој истражни притвор, сазнаје портал Дан.

Подсјећамо, Меденица је од момента када је приведена смјештена у Клинички центар Цнре Горе јер јој се погоршало здравствено стање. И све до данас је у КЦЦГ  била под надзором затворских службеника.

Након покушаја самоубиства Меденица стабилно

Подсјећамо, драма која се након што је Меденица саслушана код судије за истрагу одиграла у Клиничком центру Црне Горе била је ударна вијест широм региона.

Наиме, како је портал Дан писао, Весна Меденица је након  саслушана код истражног судије подгоричког Вишег суда. враћена у болницу. У КЦЦГ је сачекала и одлуку истражног судије која се односи на то да јој је одређен истражни притвор од 30 дана. Код  истражног судије  је приведена уз пратњу љекара.

(ВИДЕО/ФОТО) Након шест сати судија одлучила: Меденици одређен истражни притвoр од 30 дана

Затим, пар сати након тога, Меденица је покушала да изврши самоубиство у тоалету Клиничког центра, нанијевши себи повреде комадом огледала.

Брзом реакцијом надлежних, љекара и обезбјеђења КЦЦГ спријечена је трагедија.

Појачано обезбјеђење за Меденицу - два стражара у соби, два у ходнику и патрола испод прозора

Након свега тога, надлежни су у Клиничком центру појачали обезбјеђење за Меденицу.

Подсјећамо, након информације да је Милош  Меденица обухваћен истрагом Специјалног државног тужилаштва ради провјере да ли је био умјешан у шверц цигарета и дроге, ухапшена је и његова мајка.

Специјално државно тужилаштво (СДТ) формирало је предмет у случају Меденичиног сина Милоша Меденице, након што је портал Либертас прес објавио податке које је Еуропол доставио црногорској полицији и тужилаштву, а на основу којих се он наводно бавио кријумчарењем цигарета и трговином дроге.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 03:50