Privođenje Kaluđerovića / - Ž.B.
16/10/2024 u 10:16 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

(VIDEO) Kaluđerović saslušan kod tužioca: Sumnjiče ga za ubistvo u pokušaju, ali ne navode oštećenog

Milan Kaluđerović saslušan je jutros u Višem državnom tužilaštvu nakon čega mu je određeno zadržavanje do 72 sata, saznaje portal Dan.

Podsjećamo, on je sinoć uhapšen zbog pucnjave koja se dogodila na Cetinju.

Povodom toga oglasili su se danas iz Uprave policije i naveli da je osumnjičen za ubistvo u pokušaju, ali ne navode identitet osobe na koju je pucano.

- Juče je na Cetinju oko 18:45 časova došlo do upotrebe vatrenog oružja u odnosu na koji događaj su policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje lišili slobode lice M.K.(35) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija, na štetu jednog lica - navode u saopštenju policije.

Pucnjava na Cetinju: Brzom reakcijom policije uhapšen osumnjičeni, od ranije poznat policiji

Dodaju da dok su se nalazili ispred jednog ugostiteljskog objekta na Cetinju, M.K. je, kako se sumnja, upotrijebio vatreno oružje na štetu jednog lica.

-I to na način što je nakon verbalnog sukoba sa oštećenim, u njegovom, kao i u drugom pravcu ispalio više hitaca. On je, nakon što se udaljio sa lica mjesta, savladan od strane policijskih službenika i lišen slobode.U ovom događaju nije bilo povrijeđenih lica, a nastupila je manja materijalna šteta na gore pomenutom ugostiteljskom objektu - saopštili su iz UP.

Na Cetinju uhapšen osumnjičeni za ubistvo u pokušaju

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. oktobar 2024 10:17