/ фото: Управа полиције
30/06/2021 u 09:45 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(ВИДЕО) Пред судом због 20 килограма марихуане: Дрогу превозила преко Илиног Брда

Службеници граничне полиције и царински службеници су примјетили преправке на резрвоару возила гдје су и пронађена скривена паковања дроге

Против окривљене В. Н. Виши суд у Подгорици потврдио је оптужницу Вишег тужилаштва којом се терети због преношења марихуане.

Како је представњено оптужницом она је, 3. априла ове године, на граничном прелазу Илино Брдо. неовлашћено ради даље продаје држала марихуану у свом возилу.

- Држала је 24 пвц паковања са опојном дрогом марихуаном све укупне масе 18032.17 грама, која је била сакривена у резервоару возила, коју опојну дрогу су овлашћени службеници Управе полиције – ЦБ Никшић и полицијски службеници граничне полиције приликом претреса возила пронашли и одузели, а која опојна дрога је била намијењена даљој продаји- наведено је оптужницом коју заступа виша државна тужитељка Татјана Беговић.

image
фото: Управа полиције

Како је раније саопштено из Управе полиције, службеници Сектора граничне полиције и Сектора за борбу против криминала су, спроводећи вишемјесечне активности на сузбијању кримјумчарења опојних дрога, на излазу из Црне Горе заједно са службеницима Управе царина заплијенили око 20 килограма сканка.

- Гранична полиција и припадници Управе царина су 3. априла око 9.20 часова на граничном прелазу Илино брдо контролисали возило марке „Пеугеот 407“ подгоричких регистарских ознака којим је управљала Н.В. (28) из Подгорице. Детаљна контрола наведеног возила је одрађена на граничном прелазу Клобук. Службеници граничне полиције и царински службеници су примјетили преправке на резрвоару возила гдје су и пронађена скривена паковања са садржајем опојне дроге. Заплијењена су укупно 24 паковања са садржајем опојне дроге сканк тежине око 20 килограма, те је на овај начин спријечено кријумчарење наведене опојне дроге. Н.В. је лишена слободе- речено је тада из полиције.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
17. maj 2024 17:08