/ Илустрација
08/05/2022 u 10:34 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Због вожње у пијаном стању, М.Ј. 25 дана затвора

Након извршеног алкотестирања и утврђивања концентрације алкохола у организму од стране полицијских слузбеника ЦБ Херцег Нови, окривљени је одмах лишен слободе, наводи се у саопштењу

Судија Суда за прекршаје у Будви, одјељења у Херцег Новом, Андрија Војводић окривљеном М.Ј. (45) из Херцег Новог изрекао је казну затвора у трајању од 25 дана јер је дана 8.5.2022 године у 00.58 часова на магистралном путу у мјесту Игало управљао возилом под дејством алкохола у концентрацији од 3.06 г/кг у организму, казао је Марко Ђукановић, предсједник Суда за прекршаје у Будви.

- Наиме, након извршеног алкотестирања и утврђивања концентрације алкохола у организму од стране полицијских слузбеника ЦБ Херцег Нови, окривљени је одмах лишен слободе и одведен у службене просторије станице полиције Херцег Нови, те у јутарњим часовима приведен у Суд за прекршаје у Будви, Одјељење у Херцег Новом, гдје му је суђено у хитном поступку - наводи се у саопштењу.

Поред изречене казне затвора, окривљеном је забрањено управљање возилима Б категорије у трајању од четири мјесеца, а изречена су му и три казнена бода.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 04:22