Ilustracija
20/07/2023 u 13:35 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zbog zloupotrebe narkotika tri osobe će odgovarati krivično

Tokom trajanja koncerta koji je organizovan u Njegoševoj ulici policija je sinoć izvršila obilazak Njegoševog parka gdje su zatečene dvije osobe u konzumaciji tzv. džointa

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Centar“ – Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su juče u tri odvojene aktivnosti, koje su bile usmjerene na otkrivanje i suzbijanje ulične prodaje narkotika, uhapsili dvije osobe, a protiv jedne podnijeli krivičnu prijavu.

- Podgorička policije je juče oko 13.00 časova u Ulici Radosava Burića kontrolisala Z.M. (54), kod kojeg je pronađeno osam komada tableta sa liste opijata, dok su kod lica N.V. (40) pronađene dvije. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je Z.M. dvije tablete sa liste opojata poklonio N.V., nakon čega je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.M. liši slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, saopšteno je iz Uprave policije.

Nakon toga, oko 15.00 časova u Ulici kralja Nikole kontrolisan je D.Š. (47), kod koga su pronađene ukupno 22 tablete sa liste opijata.

- Sumnja se da je D.Š. imao namjeru da ih stavi u uličnu prodaju na području Podgorice. On je lišen slobode po nalogu postupajućeg tužioca zbog sumnje da je izvršio krično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, navode u saopštenju.

Tokom trajanja koncerta koji je organizovan u Ulici Njegoševoj policija je sinoć izvršila obilazak Njegoševog parka gdje su zatečene dvije osobe u konzumaciji tzv. džointa, M.Š. (29) i A.S.O. (22) državljanka Republike Turske.

- Sumnja se da je M.Š. omogućio A.S.O. uživanje opojne droge marihuana, te će protiv njega, po nalogu postupajućeg tužioca biti podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, navode iz policije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 10:21