DRITAN ABAZOVIĆ / - FOTO: URA
19/09/2024 u 20:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Abazović: Mujoviću, jesi li uzeo stan od DPS-a?

Lider GP URA Dritan Abazović pitao je nosioca izborne liste “Evropa sad - Demokrate - Još jače - prof. dr Saša Mujović” Mujovića da li je uzeo stan od DPS.

Mujović: Odgovorićemo na svaki napad političkih protivnika

- Masline imaju od svih naselja najljepše ime u Podgorici. Simbol su mira, baš kao i naša koalicija, ali i skup poštenih ljudi, željnih da se pravda bolje distribuira širom Podgorice, ali i Crne Gore. I pošto meni, tradicionalno, i u Vladi i van nje, pripadaju nezahvalne uloge, kada treba da se izvadi mač i ne vrati u svoje korice dok bitka ne bude završena, ja se ipak moram osvrnuti na svoju političku konkurenciju. Dobio sam informaciju da je gospodin Mujović, koji se inače ionako ništa ne pita, počeo lično da targetira našeg kandidata, naše kandidatkinje za odbornice i da priča o nekim familijarnim odnosima. Kako, sticajem okolnosti, znam sve što ne bi trebalo da znam, pitam gospodina Mujovića što mu dođe onaj što ga je Svetozar Marović optužio da mu je uzeo 800 hiljada eura da bi dobio presudu na sudu- saopštio je večeras lider GP URA  Dritan Abazović na predizbornom skupu koalicije okupljene oko kandidata za gradonačelnika Podgorice Luke Rakčevića u Maslinama.

Abazović je Mujovića pitao i ko su profesori Mujovići sa Univerziteta Crne Gore optuženi za najveću korupciju u Crnoj Gori u saradnji sa Vesnom Medenicom i ostalom kriminalnom bandom.

- Gospodine Mujoviću, jesi li uzeo stan od DPS-a? Kako te je Duško Bjelica postavio za dekana? Takav kandidat ne treba nikome. Reci Mujoviću kad si toliko stručan kako je moguće da 2024. Elektroprivreda Crne Gore za prvih osam mjeseci ima tri miliona eura u minusu, kad sam je ja sa svojim kolegama ostavio sa 80 miliona eura na računu- kazao je još lider URE.

Abazović je istakao da je pred njihovom koalicijom 29. septembra značajan zadatak.

- Taj zadatak je da Podgorica bude lokomotiva promjene u Crnoj Gori koja će vući na bolje i sve druge gradove i da 2028. bude u Evropskoj uniji, ali sa profesionalnim institucijama i boljim standardom građana- zaključio je Abazović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. septembar 2024 20:30